Home

Facultati galati

Aproape de facultati

Universitatea „Dunărea de Jos din Galaț

Sesiunea Iulie 2021. Perioada de înscriere a candidaților: 5 - 20 iulie 2021 (în perioada 5 11 iulie 2021 se pot face doar înscrieri on-line) Înscrierile cu prezenţă fizică se desfășoară luni-vineri între orele 8.30-15.30, iar sambătă si duminică între orele 9.00-13.00. Afişarea rezultatelor din Etapa I: 21 iulie 2021 Facultatea de Medicină si Farmacie. Informații oficiale despre vaccinarea împotriva COVID-19. Comunicat. Facultatea de Medicină și Farmacie din cadrul Universității Dunărea de Jos din Galați a identificat un număr de 53 studenți voluntari din anii 4, 5 şi 6 Medicină şi din anii 3, 4 Asistenţă Medicală Generală.

De ce facultatea noastră? Ca orice tânăr, aflat la început de drum, visezi la job-ul ideal! lngineria este soluția pentru construirea unei cariere de succes, creative, inovative, interdisciplinare și captivante. lnginerii sunt proiectanții produselor din industriile de vârf, tehnologiilor moderne de fabricație și imprimare 3D. Universitatea Danubius din Galați și Centrul pentru Studii Danubiene și Cercetare, alături de partenerii săi, Universitatea de Stat din Cahul B.P. Hasdeu, Republica Moldova, Universitatea Liberală de Stat din Izmail, Ucraina, Universitatea din. Luni, 07 Iunie 2021 10:06. Conferințe Adresa: Str. Gării, nr. 63-65, et. 1 Corp A, Sala A 106, Galaţi, 80000 Universitatea Dunarea de Jos din Galati Universitatea de Arte din Targu Mures Universitatea de Vest din Timisoara. AICI ai lista celor mai PROASTE facultati din Romania (notate cu E), clasamentul pe domenii. Lista facultatilor nici prea bune, nici prea slabe. Domeniile clasate cu B, C sau D. VEZI si LISTA cu cele mai BUNE universitati din Romania

Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, Galaț

Domeniile științifice Matematică, Informatică, Fizică, Chimie, Știința Mediului îți permit să te specializezi și să lucrezi într-o mulțime de domenii adiacente - inginerie, economie, sănătate etc. Oriunde este nevoie de specialiști în domenii fundamentale. Științele nu au granițe: poți lucra oriunde în lume Universitatea Danubius din Galati iti ofera cea mai buna sansa de a-ti continua studiile. Acceseaza admitere.univ-danubius.ro si convinge-te singur UNIVERSITATEA DANUBIUS din Galați, fondată în anul 1992, este o universitate europeană modernă, dinamică și antreprenorială, perfect adaptata societății noastre contemporane. Departamentul pentru Pregătirea Personalului Didactic Facultatea de Drept Facultatea de Științe Economice Facultatea de Comunicare și Relații Internaționale Facultatea de Științe Aplicate Facultatea de.

Facultatea de Arhitectură Navală Strada Domneasca Nr. 111, 800201, Galati, Romania sau ne poti contacta telefonic Tel :. Istoric. În anul 1948, la Galați s-a înființat Institutul de Îmbunătățiri Funciare. Ulterior, în anul 1951 s-a înființat Institutul Mecano-Naval, în interiorul căruia s-a dezvoltat Facultatea de Construcții Navale, o facultate care a avut încă din prima serie 155 de studenți. Prin specificul de port la Dunăre, Galațiul a fost un centru al industriei alimentare, în care se. Facultatea De Istorie Galati. Facultatea de istorie, filosofie si teologie, udj galati. 18 iunie la 06:13 ·. Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din. FACULTATEA DE MEDICINĂ GENERALĂ ȘI DENTARĂ - 6 ani (examen de 3 ore având 100 grile din care 60 grile anatomie + 40 grile chimie cu un singur răspuns )- La Medicină Generală:. în 2021 au fost 292 înscriși în iulie care au candidat pentru 80 locuri buget și 13 locuri taxă. Cea mai mare notă la buget a fost 10! Ultima notă la buget în 2021 a fost 8,3

Facultatea de Litere. Facultatea de Ştiinţe şi Mediu. Facultatea de Istorie, Filosofie şi Teologie. Facultatea de Inginerie și Agronomie din Brăila. Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor. Facultatea de Ştiinţe Juridice, Sociale şi Politice. Facultatea de Medicină şi Farmacie. Facultatea de Arte. Facultatea Transfrontalier Decanat Facultatea Transfrontalieră, Universitatea Dunărea de Jos din Galați Str. Domnească, nr. 111, Campusul Științei, corp K Universitatea de Stat Bogdan Petriceicu Hasdeu din Cahu UDG - Universitatea Danubius Galati. Facultatea de Ştiinţe Economice a fost autorizată să funcţioneze prin Hotărârea Guvernului României nr. 294 din 16 iunie 1997, fiind acreditată prin H.G.nr. 1609/2004 Facultatea de Ştiinţe Juridice, Sociale şi Politice din cadrul Universităţii Dunărea de Jos, în colaborare cu ELSA Galaţi, a organizat, sâmbătă, 30 ianuarie, o sesiune de instruire în vederea predării unor noţiuni juridice în şcoli şi licee. Responsabil cu diseminarea informaţiilor a fost nimeni altul decât judecătorul.

Rezultate admitere Teologie Galati 2011. Absolventii de liceu care si-au depus dosarele la Facultatea de Litere si Teologie din Galati pot afla daca se regasesc pe lista viitorilor studenti. Rezultatele au fost afisate pe site-ul facultatii. Universitatile se confrunta, in aceasta vara, cu o situatie inedita Și anul acesta a fost mare bătaie pe locurile scoase la concurs de Facultatea de Medicină și Farmacie din Galați. Dintre cei aproximativ 3.100 de candidați înscriși pentru admitere într-una din facultățile Universității Dunărea de Jos mai bine de un sfert au optat pentru domeniile de studii puse la dispoziție de Facultatea de Medicină și Farmacie

Intrare - University of Galaț

FEAA UGAL, Galati. 3,467 likes · 733 talking about this · 454 were here. Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilo Facultatea de Știința și ingineria alimentelor. În perioada 27 - 28 mai 2021, Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor, vă invită să participați la Sesiunea Națională de Comunicări Științifice Studențești care, și în acest an se va desfășura online, prin intermediul Platformei Microsoft Teams. Evenimentul. Nr. crt. Facultatea Adresa de corespondență Adresa de e-mail 1 Inginerie Str. Domnească nr.111, Galaţi, 800201 secretar.ing@ugal.ro 2 Arhitectură Navală Str. Ştiinţei nr. 2, Galaţi, 800146 secretar.naoe@ugal.ro 3 Ştiinţa şi Ingineria Alimentelor Str. Domnească nr. 111, Galaţi, 800201 secretar.sia@ugal.ro Facultatea de Industrii Alimentare, Acvacultura Si Pescuit Galati Strada Domneasca 111 800201 Galaţi 0236/414.871 Invatamant, Postuniversitar, Colegii, Invatamant superior, Universitate , superior, Universitat Universitatea Dunărea de Jos din Galați, Galați. 24,479 likes · 2,184 talking about this · 12,654 were here. Universitatea Dunărea de Jos din Galaţi

FACULTATEA DE MEDICINĂ ȘI FARMACIE GALAȚI. Constantinescu Lilica Elena. Secretar responsabil de. ASISTENTA MEDICALA GENERALA. MOAȘE E-mail: lilica.constantinescu@ugal.ro. Bînțu Liliana. Secretar responsabil de Facultatea de Matematică și Informatică. Facultatea de Psihologie și Științele Educației. Facultatea de Sociologie și Asistență Socială. Facultatea de Științe Politice. Facultatea de Teologie Baptistă. Facultatea de Teologie Ortodoxă Justinian Patriarhul. Facultatea de Teologie Romano-Catolică. Departamentul de Educaţie.

Facultati de Medicina Dentara din Romania. dentistul.info va pune la dispozitie lista completa cu facultatile de Medicina Dentara din Romania. Pentru a afla informatii despre una din facultati, apasati pe imaginea corespunzatoare dorintei dumneavoastra Universitatea Dunărea de Jos din Galați, cea mai importantă universitate de stat din Regiunea de Sud-Est, evaluată de ARACIS cu grad de încredere ridicat, scoate la concurs locuri și în sesiunea septembrie 2020. Sunt disponibile pentru admitere 164 de locuri la buget, 338 de locuri pentru românii de pretutindeni şi 1.535 de locuri cu taxă, [ Facultăți 2020-05-26T11:14:17+03:00. Facultatea de Biologie. Facultatea de Chimie. Facultatea de Drept. Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor. Facultatea de Educație Fizică și Sport. Facultatea de Filosofie și Științe Social-Politice. Facultatea de Fizică. Facultatea de Geografie și Geologie facultatea de economie administrarea macerilor universit nd organizarü d tui [enelor de finalizare rat , si formular c faci economie s: afacerilor . facu tatea df. economie a. joy din galati pag pag pag pag pag . tualä ale aceas rafie. iacultatea de economie administrarea afacerilor dunÅrea de ati . facultatea de economi Examenul de bacalaureat bate la uşă şi emoţiile admiterii la facultate nu întârzie să apară în rândul liceenilor din an terminal. Tinerii care s-au hotărât deja să urmeze o carieră în medicină, fixându-şi drept obiectiv Facultatea de Medicină şi Farmacie din cadrul Universităţii Dunărea de Jos Galaţi, vor avea drept sprijin, şi în acest an, simularea examenului.

Admitere la facultate 2021 - University of Galaț

 1. - Facultatea de Medicină şi Farmacie: 263 de locuri la buget/153 de locuri la taxă; - Facultatea de Arte: 30 de locuri la buget/31 de locuri la taxă. În premieră, anul acesta, au fost prevăzute locuri speciale pentru absolvenţi cu diplomă de bacalaureat proveniţi din sistemul de protecţie socială (10) şi pentru absolvenţi de licee.
 2. Facultatea de Farmacie Facultatea de Farmacie pregătește, în cadrul celor două programe de studii - Farmacie și Asistență de farmacie, specialiști în domeniul Sănătate, la nivelul exigențelor actuale ale angajatorilor din domeniu. Cu un grad ridicat de inserție pe piața muncii, absolvenții facultății, farmaciști sau asistenți de farmacie licențiați, profesează în.
 3. Șontică 17 aprilie 2021. Sursa: gazetagalatiului.ro. Trei facultăți din cadrul Universității Dunărea de Jos Galați vor funcționa în municipiul Buzău, iar primii studenţi urmează să fie înscriși chiar din octombrie 2021. Cele trei.
 4. istrativă a secţiei de subingineri seral ce şi-a început activitatea la Brăila din anul 1974 sub coordonarea Facultăţii de Mecanică Galaţi şi a catedrelor de specialitate ale universităţii. În anul 1990, odată cu dezvoltarea învăţământului de zi, învăţământul seral a intrat în lichidare, ultima promoţie finalizând.
 5. În perioada 5 iulie - 20 iulie 2021 se desfăşoară Concursul de Admitere pentru anul universitar 2021-2022 la Universitatea Dunărea de Jos din Galaţi. Astfel, a fost creată Platforma de înscriere ONLINE, disponibilă la adresa www.admitere.ugal.ro, secţiunea Înscrieri online, care.
 6. ANUNTURI STUDENTI ANUL I 30.09.2020 !!!IMPORTANT!!! IN ATENTIA STUDENTILOR DIN ANUL I In perioada 05.10 - 09.10.2020, va rugam sa transmiteti de pe emailul personal, avand ca titlu numele si prenumele dvs. cu majuscule, la adresa de email: magda.dicu@umfcv.ro urmatoarele documente completate, datate si semnate (unde este cazul) si scanate in format PDF: 1
 7. UNIVERSITATEA DUNĂREA DE JOS DIN GALAŢI. FACULTATEA TRANSFRONTALIERĂ. FIŞA DE ÎNSCRIERE. K la concursul de admitere la studii universitare de master, sesiunea IULIE 2021. 1. Numele . şi prenumele candidatului din certificatul de naştere, cu . iniţiala prenumelui tatălui /mamei, cu majuscule

fmfgl.ro - Comunica

Inainte de Revolutie, concurenta la Facultatea de Industrie Alimentara din Galati era de peste 20 de candidati pe un loc, fiind singura din tara, chiar daca atunci se scolarizau peste 200 de studenti pe an. In prezent, institutia devenita Facultatea de Stiinta si Ingineria Alimentelor are dotari si mai mult. Joi, 23 August 2018, ora 01:1 Andra D. - Centru de meditatii Mai mult de 10 ani experienta in meditatii / profesorat. Absolventă a Facultăţii de Matematica, asigur recuperarea si aprofundarea materiei , pentru clasele 5-12, verific temele si lamuresc lacunele existente dar si formarea unui sistem de gandire coerent si logic al elevului Universitatea Ovidius din Constanta - Admitere - Informatii Programe de studii - Licenta - Masterat - Doctora

Descriere. Înfiinţată în anul 1992, Facultatea de Drept, prima facultate din cadrul Universităţii Danubius din Galaţi şi-a asumat rolul de a contribui la dezvoltarea societăţii şi recunoaşterea valorilor fundamentale în cadrul acesteia, urmărind atingerea unor idealuri la care se raportează astăzi întreaga lume: să dea posibilitatea tinerilor să-şi dezvolte. imagini din scoala in judetul Galati, informatii, adresa si telefon contact Facultatea De Psihologie Galati. Aceasta a fost marcată pentru prima dată la 31 octombrie 1924 în milano italia fiind instituită de participanții la primul congres internațional de economii organizat de asociația băncilor de economii. Facultatea de ştiinţe juridice sociale şi politice în colaborare cu institutul transfrontalier de.

Fotografii Galati, foto Galati, foto Galati

Facultatea de Mecanică a luat fiinţă prin H.C.M. nr. 14/9 ianuarie 1954 la Institutul Tehnic Galaţi (înfiinţat prin H.C.M. nr. 2727/1953), care la rândul său era urmaşul Institutului Mecano -Naval din Galaţi (înfiinţat prin H.C.M. nr. 1050/2 octombrie 1951 cu două facultăţi: cea de Construcţii navale şi cea de Exploatare UDG - Universitatea Danubius Galati. Secretar şef: ing. Anca Alexandra Dodan Tel: +40.372.361.207 E-mail: drept@univ-danubius.r Facultatea de Istorie, Filosofie si Teologie, UDJ Galati. 29 mai la 10:16 ·. Colectivul Facultatii de Istorie, Filosofie si Teologie, este alaturi de doamna profesor Rusu-Mocanasu Daniela, in greaua despartire de mama, trecuta acum spre cele vesnice. Dumnezeu sa-i inalte sufletul in pace si lumina, alaturi de cei drepti Facultatea de Automatică, Calculatoare, Inginerie Electrică şi Electronică îţi oferă şansa să devii un bun specialist în domenii de vârf ale ingineriei, putând urma unul din. ISTORIC Facultatea de Ştiinţe Juridice, Sociale şi Politice. În anul 1990, prin Ordinul Ministrului Învăţământului nr. 7751 a luat fiinţă în cadrul Universităţii Dunărea de Jos din Galaţi, Facultatea de Ştiinţe Economice şi Juridice Facultatea şi-a deschis porţile la 1 octombrie 1990 cu un număr de 235 studenţi la cursul de zi şi fără frecvenţă şi un număr.

Palatul Universitatii din Galati, palate Galati, Sky Trip

Facultatea de Inginerie din Braila locul unde puteti urma o cariera in inginerie economica, ingineria mediului, agricultura, inginerie mecanica si inginerie industriala. Universitatea ''Dunarea de Jos'' Galati Facultatea de Inginerie din Braila Bine ati venit Procesul educațional în cadrul Facultății de medicină și farmacie a Universității Dunărea de Jos din Galați are un pronunțat caracter aplicativ și practic, acesta fiind de altfel un atu al învățământului medical gălățean, principalul nostru obiectiv fiind acela de a pregăti la cele mai înalte standarde viitorii medici, farmaciști, medici stomatologi, asistente. Management academic la Facultatea de Educație Fizică și Sport Galați Numele si adresa angajatorului Universitatea Dunărea de Jos, Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport, Str. Gării nr. 62-64, Galati, telefon: +40 236 413230, website: www.ugal.ro Tipul activităţii sau sectorul de activitate Educaţie - Sector publi Anunturi Facultatea De Mecanica Galati - Galati Imobiliare Apartamente Vanzare Apartamente 600016910 Aceasta sectiune de informatii este dedicata viitorilor studenti care doresc sa afle care sunt facultatile de psihologie din Romania, acreditate si autorizate, studentilor care vor sa se informeze in legatura cu programele de master de la mai multe facultati, dar si specialistilor care lucreaza in consiliere profesionala

Acas

 1. Evaluations of Facultatea de Stiinte Economice Galati: To evaluate this company please Login or Register . Identificare clik-uri / Statistici: 67
 2. Inchirieri Terenuri. inchiriere terenuri pe o perioada intre 1 an si 5 ani; Activitati economice ce pot fi desfasurate in Zona Libera Galati: a) manipularea, depozitarea, sortarea, masurarea, ambalarea, conditionarea, asamblarea, prelucrarea, fabricarea, marcarea, testarea, licitarea, vinzarea- cumpararea, expertizarea, repararea, dezmembrarea marfurilor, transportul si expeditiile interne si.
 3. Facultatea ACIEE Galati. Facultatea de Automatica, Calculatoare, Inginerie Electrica si Electronica, Universitatea Dunarea de Jos din Galati www.aciee.ugal.ro. Posts Tagged
 4. May 27, 2021 Bogdan. Simona Popescu şi studenţii ei de la cursurile de Scriere creatoare. vă invită. sîmbătă 29 mai 2021, de la orele 18.00. la Maratonul de proză - LITERE, București (ediția a II-a) - on-line (prin Google Meet) Invitaţi speciali: Romulus Bucur, Cecilia Ștefănescu, Gruia Dragomir, Marin Mălaicu-Hondrari, Florin.
 5. UNIVERSITATEA DUNĂREA DE JOS DIN GALAȚI FACULTATEA ȘTIINȚA ȘI INGINERIA ALIMENTELOR www.ugal.ro, www.sia.ugal.ro Contact: decanat.sia@ugal.ro, secretariat.sia@ugal.ro S. D ă . 111, C ş 800201, T .: +40 336 130 177 G ţ, Râ Fax: +40 236 460 165.
 6. Universitatea Tehnica de Constructii Bucuresti are 7 facultati dintre care 6 cu predare in limba romana si una cu predare in limbi straine ( engleza sau franceza). In plus exista si un departament pentru studiul limbilor straine. Cele sase facultati cu predare in limba romana (Constructii Civile Industriale si Agricole, Hidrotehnica, Cai Ferate Drumuri si [
 7. WWW.ADMITERE.UGAL.ROFacultatea de Medicină și Farmacie - Admitere 2013Domenii si specializari:- Farmacie - 5 ani - Media finală de admitere se calculează din..

Universitatea Danubius din Galați - Hom

In mai putin de doua saptamani incep inscrierile la Universitatea Dunarea de Jos din Galati. Taxa pentru depunerea dosarului de admitere la facultate 2015 este de 150 lei pentru toate specializarile Cursuri pt Copii Galați ofera meditatii la Desen in Galati sau Online. Pret sedinta: 75 lei / doua ore Ghid Admitere Liceu 2021 - Ghid admitere la Facultatea de Jurnalism și Științele. 10 liceul de arte dimitrie cuclin galaţi. 5449/2020 privind organizarea, desfășurarea și calendarul . 2021, în care sunt cuprinse informaţii relevante şi utile privind algoritmul de calcul al mediei de admitere, completarea.Ghid admitere 2021 · o.m.e. Ultima actualizare 13.05.2021 / publicat pe 13. Citeste ultimele stiri despre doua facultati pe StirileProTV.ro. In fiecare zi, cele mai importante evenimente, transmisiuni LIVE, analize, anchete si reportaje. Pagina 1 din Rezulate admitere licență Facultatea de Științe și Mediu - etapa I iulie 2021 !!! www.admitere.ugal.ro. Tipărire Email. Mai departe

D.p.p.d. Universitatea Dunarea De Jos Galat

Facultatea de Inginerie a Universităţii Dunărea de Jos din Galaţi organizează, în perioada 18-19 mai 2016, în colaborare cu Liga Studenţilor din Galaţi, a VIII-a Ediție a Sesiunii Naţionale de Comunicări Ştiinţifice Studenţeşti Anghel Saligny. Devenit deja o tradiţie, acest eveniment este un prilej de cunoaștere a. UNIVERSITATEA DUNAREA DE JOS DIN GALATI FACULTATEA DE INGINERIE ELECTRICA CATEDRA DE ELECTROTEHNICA MASINI SI INSTALATII ELECTRICE . Adresa: Str. Ştiintei Nr.2, Galati-800146. Telefon: +40 236 414871 /425. E-mail: staff.emie@ugal.r Facultatea de Științe Juridice, Sociale și Politice, una dintre cele mai importante facultăți din cadrul Universității Dunărea de Jos din Galați, își schimbă, din acest an, numele în Facultatea de Drept și Științe Administrative, conform Hotărârii de Guvern nr. 403, publicate în Monitorul Oficial 378 din 12 aprilie 2021, transmite Universitatea Dunărea de Jos printr. Universitatea Danubius din Galați. Universitatea Danubius, fondată în anul 1992, este o universitate europeană modernă, dinamică și antreprenorială, perfect adaptata societății noastre contemporane. Internaționalizare, antreprenoriat, open și online sunt termenii-piloni care ne definesc activitatea, politicile care vor susține.

Se organizeaza A TREIA SESIUNE DE ADMITERE la

LISTA celor mai bune facultati din Romania

 1. SOCIETATEA STUDENȚILOR MEDICINIȘTI GALAȚI FACULTATEA DE MEDICINĂ ȘI FARMACIE DIN GALAȚI Află cât de pregătit ești, în cadrul unei simulări cu metodologie completă : examen pentru fiecare specializare punctaj clasament SIMULAREA EXAMENULUI DE ADMITER
 2. Facultatea de Medicina si Farmacie. Adresa: Galați, Str. Al. I. Cuza, nr.35 Cod poştal: 800010 Tel: 0336130217 Fax: 033613029
 3. În anul 2009, concursul de admitere în învatamântul superior, anul I, studii universitare de licenta, se va organiza în luna iulie, iar în eventualitatea neocuparii locurilor se va organiza sesiune de admitere si în luna septembrie. Concursul de admitere în anul I de studii se va desfasura pe data de 22 iulie 2009 pentru specializarile: Medicina (360 credite), Medicina dentara (360.
 4. 2018 - prezent Asistent universitar titular Universitatea Dunărea de Jos din Galaţi, Facultatea de Medicină şi Farmacie, str. Domnească nr. 47, Galati 800008, România 2017 - prezent - Medic specialist chirurgie generală Activitate didactică şi de cercetare 2017-2018 Asistent universita..
 5. Posturi vacante în Galaţi. Cele mai tari oferte de muncă din Galaţi. Un mod confortabil, gratuit și rapid de a-ți găsi job-ul printre cele 38.000+oferte recente din România și peste hotare
 6. are pan
 7. Ce facultăți din cadrul Universității Dunărea de Jos Galați vor funcționa la Buzău - Jurnalul de Buzau Aprilie 17 22:03 2021 by jurnaluldebuzau.ro Trei facultăți din cadrul Universității Dunărea de Jos Galați vor funcționa în municipiul Buzău, iar primii studenţi urmează să fie înscriși chiar din octombrie 2021

Având în vedere contextul actual generat de evoluţia situaţiei epidemiologice naţionale determinată de răspândirea virusului SARS-CoV-2, Facultatea de Medicină şi Farmacie din cadrul Universităţii Dunărea de Jos din Galaţi a identificat 53 studenţi voluntari din anii 4, 5 şi 6 Medicină şi din anii 3, 4 Asistenţă Medicală Generală care vor sprijini unităţile. Facultatea de Medicină. îmbină tehnologii avansate și metode de predare dinamice pentru a oferi o experiență de studiu memorabilă. Formarea viitoarelor generații de specialiști în domeniul medical se realizează prin programe de pregătire bazate pe competiție și pe încurajarea performanței. De ce să studiezi la noi

Societatea Studenților Mediciniști Galați (SSMG) păstrează tradiția de a sprijini an de an persoanele care își doresc o carieră în alb și țintesc spre a fi admise la Facultatea de Medicină și Farmacie din cadrul Universității Dunărea de Jos din Galați, organizând Simularea Examenului de Admitere de două ori pe an- în luna mai ș Sunt din Galati, clasa a 11-a, stiinte ale naturii si am incercat sa ma decid asupra unei facultati. In a 9-a am intrat cu gandul la medicina dar pe parcurs am realizat ca nu e de mine. In clasa a 10-a am vrut sa ma mut pe profil mate-info dar nu am facut-o din cauza faptului ca imi era frica de acomodare si nu sunt o persoana prea buna la socializare Pentru, început facultatea de la Galaţi a scos la concurs 40 de locuri, dintre care 10 la buget, iar restul cu taxă. Medicii cred că primii care ar trebui să înveţe meseria sunt actualii asistenţi medicali din maternităţile din Galaţi Facultatea de Medicină Dentară. CUVÂNTUL DECANULUI. Facultatea de Medicină Dentară este o instituţie de învaţământ superior capabilă să facă faţă, cu succes, provocărilor generate de mediul politic, social și concurenţial. Doresc ca împreună cu întregul corp academic şi alături de toţi studenţii, să confirmăm valoarea.

30 Facultatea de Horticultură 31 Facultatea de Zootehnie 32 Facultatea de Medicină Veterinară 33 Scoala Doctorală UNIVERSITATEA LUCIAN BLAGA DIN SIBIU 34 Facultatea de Drept 35 Facultatea de Litere şi Arte 36 Facultatea de Inginerie 37 Facultatea de Ştiinţe 38 Facultatea de Medicină 39 Facultatea de ŞAIAPM 40 Facultatea de Ştiinte Economice 41 Facultatea de Științe Socio-Uman Facultatea de Teologie Ortodoxă își desfășoară activitatea într-o clădire spațioasă, aflată în apropierea Catedralei Mitropolitane. Cele 47 de săli de curs, seminar, laboratoare și ateliere, sala multimedia și capela proprie oferă un mediu propice educației teologice formale și nonformale

Ei bine,eu sunt studenta la Medicina Dentara in Galati la Facultatea de Medicina si nu e asa de usor cum cred unii despre aceasta facultate. In 1 rand media mea de concurs a fost 9,26 deci destul de mare fata de mediile de concurs de la alte facultati/universitati de medicina, si ce e drept m-am cam ofticat pentru ca eu cu 9,26 am prins ultimul. Galaţi, str. Nicolae Bălcescu nr. 59-61, România Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor, Universitatea Dunărea de Jos din Galaţi, România Universitatea Dunărea de Jos din Galați Facultatea de Inginerie Electrica si Electronica a fuzionat cu Facultatea Stiinta Calculatoarelor, transformandu-se in Facultatea de Automatica, Calculatoare, Inginerie Electrica si Electronica.Va rugam sa accesati noul site al Facultatii de Automatica, Calculatoare, Inginerie Electrica si Electronica la adresa: www.aciee.ugal.ro In cadrul Universitatii Dunarea de Jos din Galati invatamantul.

Facultatea de Stiinte Juridice Sociale si Politice, UDJ Galati, Galați. 3.253 de aprecieri · 141 discută despre asta · 3 au fost aici. Am jurat, în fața lui Dumnezeu, dușmănie eternă față de orice.. CADASTRU GALATI. Pe site-ul nostru de informatii despre servicii cadastrale in Galati. Suntem aici pentru dumneavoastra. Pentru ca propietarii de imobile din Galati si judetul Galati sa beneficieze de cele mai bune servicii de cadastru si intabulare. Echipa noastra este gata oricand sa depaseasca asteptarile clientilor sai si sa raspunda. Răspunsuri grile admitere Facultatea de Medicina și Farmacie Galați. Carti - Muzica - Filme » Carti, reviste 100 lei. Galati Ieri 23:00. Golf 5 1.9 an 2005. Autoturisme » Volkswagen 13 534 lei. Negociabil. Tecuci Ieri 23:00. Vand bmw e46 316i. Autoturisme » BMW. Licență. Master. Studii Doctorale. Studii Postuniversitare. Programe de formare. Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport Existenţa Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport din Bucureşti desfăşurată de-a lungul a nouă decenii se confundă şi se împleteşte cu cea a Universităţii Naţionale de Educaţie Fizică şi Sport.